Onze diensten

Gevelreinigen Deventer e.o

Gevelreiniging

Sneller Geveltechnieken hanteert bij het reinigen als uitgangspunt, dat de ondergrond absoluut niet mag worden beschadigd. Reden waarom wij verschillende reinigingstechnieken/-methodieken toepassen

Voegen verwijderen stofvrij uithakken voegwerk

Voegwerk uithakken

Voegwerk verwijderen is noodzakelijk om nieuw voegwerk te laten zetten. Voegwerk kan verwijderd worden door middel van uithakken of slijpen.

Huis opnieuw laten voegen

Voegen

Sneller Geveltechnieken vervangt oud voegwerk dat in het verleden niet goed is uitgevoerd. Maar ook bij de nieuwbouw van uw huis of pand zorgen wij ervoor dat het in één keer goed gebeurd.

Uw buitenmuur laten impregneren door Sneller geveltechniek Deventer

Impregneren

De muur wordt waterafstotend gemaakt, doordat de poriën in de muur worden afgesloten. Vuil, schimmels, algen en mos krijgen minder kans zich aan de gevel te hechten. Het impregneermiddel bevat een brandwerende stof. Graffiti is makkelijk te verwijderen, doordat er ook een laagje impregneermiddel op de oppervlakte van de muur wordt aangebracht.

Metselwerkherstel

Metselwerkherstel

Het metselwerk in uw gevel kan op meerdere manieren aan schade onderhevig zijn. Als eigenaar is het belangrijk om de schade te kunnen herkennen en voordat u herstel uit wilt voeren, te weten hoe deze schade tot stand is gekomen.

Hovenier Deventer E.O.

Tuinaanleg en bestrating

Bent u van plan een hovenier te gaan inschakelen maar wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Hovenier Deventer en omstreken | Voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.